SPOGA HORSE 2017

2017-11-17 15:23:13

Roto Slovenija d.o.o. se je udeležila sejma SPOGA HORSE 2017, ki je potekal od 3.9.2017 do 5.9.2017 v Kölnu. Glavni namen obiska sejma  je bil distributerjem in grosistom konjske opreme predstaviti naše nove izdelke kot so samokolnice za konjerejo, vzpenjalne stopnice in nosilce za preskakovanje ovir. Pravtako smo v komunikaciji z obiskovalci sejma ugotovli potrebe trga ter ocenili tržni potencial za omenjene nove izdelke. Pridobili smo številne nove poslovne kontakte in nove kupce. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017".

Cilj projekta je bil prilagoditi našo ponudbo na področju konjske in hlevske opreme dejanskemu povpraševanju in potrebam trga, skleniti vsaj 8 pogodb, se dogovoriti za vsaj 34 potencialnih poslov  in opraviti vsaj 17 obiskov pri strankah ter s tem povečati konkurenčnost in prepoznavnost naše družbe in izdelkov. Navedene cilje smo dosegli in jih celo v določenih točkah presegli.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si). image_eu skladi

 

 

SPOGA + GAFA 2017

 

image_gafa

 

Roto Group d.o.o. se je udeležil sejma SPOGA + GAFA 2017, ki je potekal od 3.9.2017 do 5.9.2017 v Kölnu. Na sejmu smo predstavili nove izdelke kot so konusni zbiralnik deževnice, cvetlična korita Salsa in Blues tako obstoječim, kot tudi potencialnim novim kupcem. Posledično smo želeli z omenjenimi proizvodi prodreti na nove trge tudi izven EU, pridobiti nove poslovne kontakte in nove kupce za svoje izdelke, pri čemer so ciljno skupino predstavljali zlasti trgovci opreme za vrt in poslovne prostore. Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 8.762,00 eur, v okviru Javnega razpisa "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2017".

Cilj projekta je bil prodreti na nov trg z navedenimi novimi izdelki, skleniti vsaj 3 pogodbe za dobavo izdelkov, se dogovoriti za vsaj 15 potencialnih poslov  in opraviti vsaj 10 obiskov pri strankah ter s tem povečati konkurenčnost in prepoznavnost naše družbe in izdelkov. Navedene cilje smo dosegli in jih celo v določenih točkah presegli.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si). image_eu skladi