Roto Group

Automotive Components

Uvod 
Podjetje Roto v avtomobilski industriji deluje že več kot 40 let z dobavo kakovostnih komponent za tradicionalna vozila in je pri tem stalno zazrto v prihodnost, saj v sodelovanju s proizvajalci deluje na področju razvoja električnih vozil. Ponosni smo, da vsak projekt izvedemo vse od zasnove do zaključka. 
Začnemo tako, da prisluhnemo svojim strankam ter upoštevamo njihove zdajšnje zahteve in njihove potrebe v prihodnosti. Podjetje Roto vam lahko ponudi izvirno zasnovo ali nove materiale, s katerimi bo mogoče določeno idejo uporabljati še dolgo v prihodnosti. Pri nas je zaposlena ekipa oblikovalcev, ki vas bo skrbno vodila skozi vse faze, vam predstavila načrte in celo posredovala prototipe, da jih boste lahko preizkusili in pokazali svoji bazi strank. 
Podjetje Roto ima 3D-tiskalnik, s katerim lahko proizvede prototipe v velikosti 2000 × 1000 × 600 mm v enem bloku. V samo nekaj dneh lahko pripravimo vse od načrta do vzorca z minimalnimi stroški za stranko. Po potrditvi zasnove in vzorca lahko začnemo z ulivanjem. 

Izdelki 
Podjetje Roto ima v svoji ponudbi preko 4000 različnih izdelkov. Za avtobuse, električne avtomobile, letala, gozdarska in gasilska vozila dobavljamo naslednje komponente:
  • - rezervoarje za gorivo za avtomobile, motorje in letala,
  • - hladilne cisterne,
  • - rezervoarje za vodo,
  • - ognjevarne podstavke za akumulatorje električnih vozil.


Automative_Components Automative_Components Automative_Components

Postopek 
Naš postopek se začne s skico ali pravim izdelkom. Preučimo podatke o izdelkih, ki so že prisotni na trgu, z namenom izboljšanja njihove kakovosti in zanesljivosti. Pokazali vam bomo 3D-načrte in opredelili točke obremenitve ter tako preverili, ali je izdelek primeren za predvideno uporabo. Na tej točki lahko stranki posredujemo podatke o stroških in proizvodnji, da se prepričamo, ali ustrezajo njenim potrebam. Ob soglasju obeh strank podjetje Roto začne s proizvodnjo izdelka. Celoten postopek od začetka do potrditve vzorca in proizvodnje izdelka traja približno osem tednov. 

Material 
Podjetje Roto uporablja širok nabor materialov, med drugim:
  • polietilen (PE; HDPE, LLDPE, XPE),
  • polipropilen (PP),
  • poliamid (PA; PA6, PA12).


Certifikati:
  • lISO 9001:2008
  • lISO 14001:2004
  • lTÜV 34.02Barva 
Podjetje Roto ponuja širok nabor barv, ki ustrezajo vašim potrebam. Ponujamo vam osnovne barve, če želite, pa vam lahko ponudimo tudi nekaj drugačnega – izbira barv je neskončno velika. 

Trženje blagovne znamke Kot številna podjetja si tudi vi želite ustvariti izdelek, ki bo odražal vaš slog in blagovno znamko. V podjetju Roto vam bomo pri tem z veseljem pomagali in v izdelek vključili tudi vašo blagovno znamko.