Куќа за сено

€ 490,44

Availability: In stock

Quick Overview

Куќа за сено

Volumen: 3000 л

Dim:Ø1750x1500

Деталите

"Во пасиштата и надворешните површини може да се покрие бали со сено со полиетиленски капак (куќичка за сено) која го штити сено од дождот. 3 големи отвори на страна овозможуваат на животните лесен пристап до храна. Куќичката лесно може да се пренесе на пасиштата. Куќите имаат конусна форма, а со тоа при на складирање може да бидат наредени една врз друга"

дополнителни информации

Шифра 2105209250
Тип на производ Опрама на коњи
Користење Надворешна