Носач за препрека XX

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Носач за препрека XX

Dimensions: 610 x 385 x 230 mm

Деталите

Носачите за препрека се изработени од квалитетен полиетилен, за кој што е значаен долг животен век, висока отпорност на удари и температура. Постои можност за комбинирање со различни бои. Многу се лесни што значи дека лесно ги пренесуваме.

дополнителни информации

Шифра 2100586000
Тип на производ Опрама на коњи