Скала за искачување без комора

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Скала за искачување без комора

Dim: 797x678x606

Деталите

Скалите за искачување без комора се изработени од квалитетен полиетилен за кој што е значаен долг животен век, висока отпорност на удари и температура. Постои можност за комбинирање со различни бои. Многу се лесни и лесно ги пренесуваме и ни го олеснуваат качувањето на коњ.

дополнителни информации

Шифра 2100586010
Тип на производ Опрама на коњи