Топка за коњска храна

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Топка за коњска храна, играчка за коњи, полиетиленска

Деталите

Топките за коњска хран се изработени од квалитетен полиетилен за кој е значителен долг животен век, висока отпорност на удари и температура. Ги има во различни бои. Лесни се и соодветни за игра.

дополнителни информации

Шифра 2100512930
Тип на производ Опрама на коњи