Кајак 'SIT ON TOP' LOL 1 FISHING

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Sit on top, непотоплив, кајак, полиетиленски, отпорен на удари, риболов, удобно седиште

Деталите

Кајакот sit on the top е одличен кајак за рекреативен риболов на море, езеро или на река. Стабилен е, безбеден и брз, едноставен е за употреба и има повеќе места за складирање. Поради дупките за наводнување, водата сама истекува. Не може да потоне и е исклучително забавен за на вода. Моделот LOL Fishing e опремена со високo тапацирано. Има 2 капака во кои може да се складираат разни работи. Повеќе други места за складирање место за уште некој патник, интегрирани рачки, а има и интегрирано тркало за полесно преместување. Кајаците може едноставно да ги редиме еден на друг.

дополнителни информации

Шифра 2300695500
Тип на производ кајак