Кану ТRAPPER

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

кану, кану за езеро и море, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

TRAPPER е комбинација од SIT ON THE TOP и кану. Не може да потоне и има идеална положба на седиштето. Овозможува голема забава по езерата и реките.

дополнителни информации

Шифра 2300091550
Тип на производ кану