Базен пацка голем

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Базен пацка L

Деталите

Базен ПАЦКА изработен од полиетилен е лесно вградлив. Поради издржливоста на материјалот идебелината на ѕидовите 4-8мм има долг животен век (гаранција 10 години). Материјалот е УВ стабилен.Светлата боја (тиркизно зелена или гранит) овозможува да и во летните денови водата не се загрева како во другите потемни рибници што пак влијае на успорување на растењето на алгите и овозможува уште подобри животни услови (за рибите)

дополнителни информации

Шифра 2200060800
Тип на производ лагуни
Користење Внатрешна