Чешма марс

€ 73,20

Availability: In stock

Quick Overview

Чешма марс

Деталите

Модерна чешма, соодветна за поставување во градина и во гаража. Задниот дел на чешмата има обликуван носач за водена цевка за да не лижи истата на земја. Изработена е од полиетилен , одлична имитација на бетон, гранит или метални материјали. Чешмата е едноставна за одржување, издржлива и отпорна на удари, бојата е УВ стабилна и не бледее. Додатна опрема:сифон, метална мрежа, чешма и приклучоци ГАРДЕНИА

дополнителни информации

Шифра 2200066110
Тип на производ Мијалници за во двор
Користење Надворешна