Сад за додовница 330 L

€ 231,80

Availability: In stock

Quick Overview

сад за дождовница, пластичен, полиетиленски

Деталите

Садот за дождовна вода е изработен од полиетилен и е одлична имитација на дрвен сад. Садот го местиме под или до олукот и на тој начин собираме вода за заливање на растенијата. Во горниот дел на коритото може да засадиме растенија или па да го искористиме тој простор за чување на други работи. Дотокот на вода е низ горниот отвор,но може да направиме и отвор од страната. Основна опрема: пластична чешма /2'', Додатна опрема: ГАРДЕНА приклучоци за цевката, жлебни филтер, метална чешма, заптивки. Предности: едноставно одржување, преместување и долг животен век.

дополнителни информации

Шифра 2200066550
Тип на производ Садови за дождовница
Користење Надворешна