Сад за дождовница 50 L

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Сад за дождовница 50 L

Деталите

Сад за дождовна вода е изработен од полиетилен и е одлична имитација на дрвено буре. На располагање е во 5 големини. Бурето го местиме под или до жлебот и ја собираме водата за полевање на растенијата. Дотокот на вода може да е од горниот отвор или може да направиме отвор од страна. Бурето може да се подигне со подножје. Основна опрема: пластична чешма 1/2'', поклопец. Додатна опрема: ГАРДЕНА приклучоци за цевка за наводнување, олук филтер, метална чешма, приклучок, заптивки, подножје за буре. Предности: едноставно одржување, поместување, долг животен век

дополнителни информации

Шифра 2200062450
Тип на производ Садови за дождовница
Користење Надворешна