Саксија Афродита

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Саксија Афродита

Деталите

Модерна форнтана АФРОДИТА е соодветна за поставување во градина или во двор. Изработена е од полиетилен. Едноставна е за одржување, издржлива и отпорна на удари, бојата е УВ стабилна и не бледее.

дополнителни информации

Шифра 2200061340
Тип на производ Фонтани
Користење Надворешна