Тацна за сад за дождовница 350 L

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Тацна за сад за дождовница 350 L

Деталите

Тацна за сад од дождовница е изработено од полиетилен и има долг животен век. Со поставувањето на подножјето под садот, садот лесно го креваме од земјата и така овозможуваме поедноставен манипулирање и употреба при работа. Може да се комбинираат во градина каде преовладува дрвото. Едноставен за одржување, отпорен на удари, бојата не бледе. Заради малата тежина едноставен е за пренесување.

дополнителни информации

Шифра 22000693300
Тип на производ Садови за дождовница
Користење Надворешна