Тацна за сад за дождовница 50 L

€ 25,62

Availability: In stock

Quick Overview

Тацна за сад за дождовница 50 L

Деталите

Тацна за сад од дождовница е изработена од полиетилен и има долг животен век. Со поставувањето на тацната под садот, садот лесно го креваме од земјата и така овозможуваме поедноставно манипулирање и употреба при работа. Може да се комбинираат во градина каде преовладува дрвото. Едноставна за одржување, отпорна на удари, бојата не бледе. Заради малата тежина едноставна е и за пренесување. ИЛИ Мамбо е изработен од полиетилен, одлична имитација на дрвен сад (2 комбинации: сива и кафеава). Лонецот е соодветен за засадување на растенија во дворови, тераси и надворешни површини. Предности: едноставно одржување, отпорност на ниски и високи температури, бојата е УВ стабилна.

дополнителни информации

Шифра 2200062890
Тип на производ Садови за дождовница
Користење Надворешна