Кајак CALYPSO

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

кајак, морски кајак за мирни води, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

CALYPSO е стабилен, брз и многу удобен кајак. Во внатрешноста има многу простор за нозете, но и за повеќе опрема. Големата кабина овозможува брз влез и излез од него. Има 2 седишта, потпирачи за стопалата, еласитке за багажот, 2 рачки и испустни вентили.

дополнителни информации

Шифра 2300091790
Тип на производ кајак