Кајак Cross over VERVE weekend

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

кајак, кајак за брзи и мирни води, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

Кајакот VERVE WEEKEND е повеќе-наменски кајак, соодветен за почетници. Многу е стабилен и е одличен сопатник за тие што бараат авантури. VERVE е идеален за излети на реки и езера. Скег, кој што по потреба може да се активира му овозможува додатна стабилност. Опрема: рачки, прилагодливо седиште, интегриран држач за шише, потпирачи за стопала, скег, исустни вентили, комора за багаж.

дополнителни информации

Шифра 2300395520
Тип на производ кајак