Кајак DALMATIC FISHING

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Sit on top, непотоплив, кајак, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

Моделот DALMATIC FISHING е многу стабилен, безбеден, брз и едноставен за употреба со многу места за складирање. исто така многу забавен. Поради дупките за новоднување бодата сама истекува. Не може да потоне и овозможува вистинска забава на вода. Соодветене е исто така и за потешки веслачи. Во средината има комора за чување на опремата. Веслото може да се закачи на страната на кајакот. Опрема: 2 рачки, 4 места за закачување на веслата, комора за чување со капак.

дополнителни информации

Шифра 2300669060
Тип на производ кајак