Кајак ORGASMO ADVANCE

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

кајак, кајак за диви води, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

ORGASMO ADVANCE кајакот е направен така што може да се справи со секави препреки. Поради својата големина е одличен за почетници, но и за вистински кајакари, кои сакаат да маневрираат во екстремни услови. Кајакарите уживаат во неговата брзина и покретливост. Опрема: 5 метални рачки, прилогодливо седиште, потпирачи за колено, потпирачи за стопало.

дополнителни информации

Шифра 2300195530
Тип на производ кајак