Кајак SEA STAR

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

кајак, морски кајак за мирни води, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

Кајакот SEA STAR е екстремно стабилен и брз кајак. Соодветен е за кајакаши кои бараат предизвици

дополнителни информации

Шифра 2300073800
Тип на производ кајак