Кајак 'SIT ON TOP' LOL 2 FISHING

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Sit on top, непотоплив, кајак, полиетиленски, отпорен на удари

Деталите

Моделот LOL2 е исто така многу забавен. Поради неговата едноставност и едноставност за употреба е еден од најбараните. Соодветене е за семејства, бидејќи има простор за 2 возрасни лица и 2 деца. Сдржи две удобни седишта, едно средно седиште, каде може да весла уште едно лице, задна клупа до 60кг капацитет и предно седиште за деца до 4год. Има 2 места за складирање на шишиња, места за складирање, 2 интегрирани рачки, а има и интегрирано тркало за полесно преместување.

дополнителни информации

Шифра 2300695510
Тип на производ кајак