Резервоар за вода/нафта 2.000Л RoQuadro

Резервоар за вода/нафта 2.000Л RoQuadro

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Резервоар за вода, нафта, самостоечки, пластичен, полиетиленски, батериски