Маслофаќач NG 6 - 3.500 L RoFett

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Маслофаќач, полиетиленски

Деталите

Рото маслофаќачи се користат во угостителски и индустриски објекти од кои од канализацијата во околината се извлекуваат маснотиите и маслата од органско потекло. Маснотиите и другите честици во случај кога нема наместен ваков собирач се таложат во канализацискиот систем, каде што предизвикуваат застој и замрсување како и прекумерна загаденост на водостокот. Овие маслофаќачи се станици за одделување на маснотиите од животинско и растително потекло од отпадните води пред да се слеат во канализацијата.Одговара на стандардот SIST EN 1825-1. Предности: мала маса, долг животен век, едноставно одржување, водоотпорност, едноставна монтажа.

дополнителни информации

Шифра 7400075330
Тип на производ Маслофаќачи
Користење Надворешна
Прашалници

Vprašalnik za izbiro velikosti

Упатство

Upatystvo