Резервоар за вода/нафта 250Л RoQuadro

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Резервоар за вода, нафта, самостоечки, пластичен, полиетиленски, батериски

Деталите

Хоризонталните резервоари имаат рамно дно и затоа се соодветни за транспорт на вода и други течности. Самостојни се и не се соодветни за закопување во земја. Во нив можеме водата да ја чуваме и на отворено кога немаме можност за закопување (скалест терен, поставување под покрив или во подрум). Исто така се одлични и за чување на нафта за греење.

дополнителни информации

Шифра 7104103260
Тип на производ Резервоара за вода или нафта
Користење Внатрешна