Сепаратор за масло во шахта - II. Класа тип B 54L/s

Сепаратор за масло во шахта - II. Класа тип B 54L/s

€ 0,00

Availability: In stock

Quick Overview

Сепаратор за масло, полиетиленски, II. класа во шахта roSEP

Деталите

Овие сепаратори може да бидат во шахтите или во резервоарите од полиетилен ПЕ. Предности: - изработени се од издржлив полиетилен, водотестни, лесна и едноставна монтажа, едноставни за одржување, ниски и одржливи трошоци, конкурентни цени

дополнителни информации

Шифра 7300074290
Тип на производ Сепаратори за масло
Користење Надворешна
Прашалници

Vprašalnik za izbiro velikosti

Упатство

Upatystvo