ZAKAJ IZBRATI ROTO

  Kakovost delovanja, dolga življenjska doba, zanesljivost in zaupanje. ROTO je pionir na področju proizvodnje rezervoarjev v Sloveniji in Evropi. Rezervoarje vgrajujemo v 26 državah po vsem svetu. Vgrajenih je že preko 20.000 roto rezervoarjev 500 do 50.000 l različnih tipov, greznic in čistilnih naprav.
   
  Za uresničitev strategije podjetja skrbimo preko izbranega strokovnega kadra in nenehnih usposabljanjih za zaposlene. Skrbimo za kakovost in ravnanje z okoljem.
  ROTO opravlja vse faze procesa poslovanja, od razvoja izdelka, analizo izdelkov, lastno proizvodnjo orodja, izdelave prototipa, serijske proizvodnje, trženja in prodaje, distribucije in poprodajne storitve. Visoko kakovostni tehnični izdelki so rezultat najnovejših proizvodnih tehnologij in močnega R & D oddeleka.
   
  Izdelani za hitrost, okretno in zabavni. ROTO kajak, kanu in ostala plovila so med najboljšimi na trgu.
  Strankam pomagamo graditi lepe vrtove in stilske domove. Roto proizvaja široko paleto vrtnih dodatkov in cvetličnih lončkov za ​​popolno dvorišče ali vrt.
   
  Naše energetsko učinkovite rešitve pomagajo našim strankam zmanjšati stroške energije, zmanjšati ​​ogljični odtis in jim pomagajo živeti okolju prijazno in energetsko učinkovito življenje.
   
Z operacijo »Uvajanje izboljšav s postopki optimizacije in prenove poslovnih procesov« pristopamo k optimizaciji ter prenovi štirih pomembnih poslovnih procesov v podjetju Roto Pavlinjek d.o.o.

 

 

DOBITNIKI ŠTEVILNIH MEDNARODNIH IN DOMAČIH PRIZNANJ

 

GazelaISO 9001ISO 14001

USTVARITE SI USPEŠNO KARIERO

Zaposlite se na ROTO. Svojo ponudbo pošljite na kadri@roto.si

Z veseljem sporočamo, da je podjetje Roto Group d.o.o. prejelo certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec” neodvisne organizacije Ekvilib Inštitut, ki se ukvarja z družbeno odgovornostjo, človekovimi pravicami in razvojnim sodelovanjem. Pristopni certifikat smo pridobili na področju certificiranja: Organizacijsko upravljanje. Certifikat “družbeno odgovoren delodajalec” temelji na smernicah mednarodnega standarda za družbeno odgovornost ISO 26000. Njegov namen je izboljšati družbeno odgovorno ravnanje organizacij in podjetij v odnosu do njihovih zaposlenih. Kot družbeno odgovoren delodajalec si prizadevamo ustvariti spodbudno delovno okolje s prijetnimi medosebnimi odnosi. Spodbujamo usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, skrbimo za njihovo zdravje, izobraževanje, okoljsko ozaveščenost in dobrodelnost ter tako prispevamo k njihovemu zadovoljstvu in blaginji celotne družbe.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Certifikat družbeno odgovoren delodajalec

Z veseljem sporočamo, da je podjetje Roto Pavlinjek d.o.o. prejelo certifikat “Družbeno odgovoren delodajalec” neodvisne organizacije Ekvilib Inštitut, ki se ukvarja z družbeno odgovornostjo, človekovimi pravicami in razvojnim sodelovanjem. Pristopni certifikat smo pridobili na področju certificiranja: Organizacijsko upravljanje. Certifikat “družbeno odgovoren delodajalec” temelji na smernicah mednarodnega standarda za družbeno odgovornost ISO 26000. Njegov namen je izboljšati družbeno odgovorno ravnanje organizacij in podjetij v odnosu do njihovih zaposlenih. Kot družbeno odgovoren delodajalec si prizadevamo ustvariti spodbudno delovno okolje s prijetnimi medosebnimi odnosi. Spodbujamo usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih, skrbimo za njihovo zdravje, izobraževanje, okoljsko ozaveščenost in dobrodelnost ter tako prispevamo k njihovemu zadovoljstvu in blaginji celotne družbe.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada

Certifikat družbeno odgovoren delodajalec