Arhiv '2018'

Nosilec za oviro X 19 Dec / 2018
RotoAttivo v novo sezono z novim modelom sea potovalnega kajaka 19 Dec / 2018

RotoAttivo v novo sezono z novim modelom sea potovalnega kajaka

Pod znamko RotoAttivo smo razvili nov potovalni kajak za morje in jezera, ki bo na trgu že to poletje.

Preberi več...
Francozi navdušeni na ROTO izdelki 12 Mar / 2018

Francozi navdušeni na ROTO izdelki

Minuli teden je ROTO v sodelovanju z Velepošlanistvom Republike Slovenije v Parizu uspešno izvedel poslovno-ekološko konferenco o varovanju in čiščenju voda na sejmu Pollutec v Lyonu.

Preberi več...
ROTO v Franciji predstavlja inteligentne rešitve za okoljevarstvo 29 Nov / 2018

ROTO v Franciji predstavlja inteligentne rešitve za okoljevarstvo

Roto v z Mikro Medico na največjem sejmu ekologije Pollutec v francoskem Lyonu predstavlja najnovejše tehnologije za čiščenje in distribucijo odpadnih voda. Najbolj privlačne so čistilne naprave Vodalys, ki jih je ROTO razvil prav za francoski trg. Pa tudi nova hišna črpališča, ki so pravtako prilagojene francoskemu trgu.

Preberi več...
ROTO kajak “iguana eddition” in Savsek navdusili evropsko kajakasko javnosti 10 Jul / 2018

ROTO kajak “iguana eddition” in Savsek navdusili evropsko kajakasko javnosti

ROTO je pod blagovno znamko rotoATTIVO, letos na najvecjem svetovnem sejmu Paddleexpo v Nurnbergu, predstavili nove modele colnov, ki so jih izdelali v sodelovanju s priznanim akademskim slikarjem Tilenom Zbona. Novi modeli so narejeni po posebnem konceptu IGUANA EDDITION, ki jih je ROTO pospremil s sloganom “BACK TO THE NATURE”. Kampanija, ki vzpodbuja aktivno prezivljanje prostega casa v naravi in rekreativno veslanje kajaka ali kanuja, je vzbudila pozornost stevilnih medijev in distributerjev. Poleg tega je ROTO na sejmu poudaril tudi svojo ekolosko naravnanost, saj je edini proizvajalec polietilenskih colnov v Evropi, ki nudi uporabnikom brezplacno recikliranje kajakov, kadar vec niso v uporabi, hkrati pa 25% popust pri nakupu novih. Reciklirano plastiko ponovno uporabijo v Roto tovarnah za proizvodnjo manj zahtevnih izdelkov.

Preberi več...

1 to 5 of 37 Item(s)

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8