Dan odprtih vrat naše tovarne v Puconcih

2016-11-30 10:02:10

Po skoraj enem letu od nakupa nekdanje Seawayeve stavbe v Puconcih, smo dne 11.11. 2016 pripravili dan odprtih vrat naše puconske tovarne, kjer nas je obiskala tudi ga. Alenka Bratušek.

Zaradi širitve in novih prostorov v Puconcih v velikosti 8000 kvadratnih metrov smo dodatno zaposlili 30 ljudi. Roto Puconci je šesta tovarna, ki je usmerjena v razvoj, proizvodnjo in trženje čistilnih naprav, rezervoarjev za vodo, lovilcev olj in maščob, jaškov in plovil.

 Aprila smo v Puconce preselili že oddelek montaže čistilnih naprav, junija pa še strojno opremo za proizvodnjo, razvojni in prodajni oddelek ter servisni oddelek. V letu 2016 se ponovno lahko pohvalimo s kar nekaj novostmi, ki so plod domačega znanja. Tako smo začeli izdelovati rezervoarje za pitno vodo RoDrink (ki imajo vse potrebne certifikate), novo generacijo lovilcev olj Sepcko, vertikalne rezervoarje za vodo RoCko, čistilne naprave EcoBox 6-9 PE za stanovanjske hiše, največje monolitne rezervoarje za deževnico RoTerra 16000 L v Evropi, prav tako pa smo uvedli kar nekaj novosti pri izdelovanju kajakov in kanujev (muliticolor, oplaščenje, super linearni material...).