Roto med svetovno kajakaško elito

2016-10-11 12:19:08

Po letu dni premora, se je karavana svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah vrnila v Ljubljano, natančneje v Tacen, kjer je v času med 9. in 11. septembrom potekala finalna tekma svetovnega pokala v sezoni 2016. Navkljub močni mednarodni zasedbi, so med glavne favorite sodili tudi naši reprezentanti in reprezentantke.

Poleg tekmovalnega dela so se na prireditvi zvrstile tudi predstavitvene aktivnosti med katerimi je največ  zanimanja požela ponudba kajakov in kanujev iz programa Rotoattivo, s katero se je  ponosno predstavila naša družba.

Poleg redne ponudbe smo predstavili tudi omejeno serijo divjevodaškega kajaka Peter Kauzer, ki nosi njegov podpis in logotip. Gre v bistvu za repliko tekmovalnega kajaka s profesionalno opremo, ki ga srebrni Kauzer uporablja v prostem času. Izdelan je iz trpežnega polietilena in je primeren za rekreativno uporabo. Zaradi svojih vrhunskih lastnosti in tekmovalne linije zagotavlja edinstveno izkušnjo slehernemu kajakašu.

Poseben pečat predstavitvi naše ponudbe pa je dal tudi svetovni kajakaški šampion Peter Kauzer, ki je obiskal naš predstavitveni prostor in veselo poziral pred ''njegovim'' kajakom. Ta dan smo skupaj z njim ponovno delili veliko veselja, saj je Peter svojo vrhunsko formo potrdil tudi v domačih vodah, kjer je priveslal 1. mesto v kajakaškem slalomu.