ROTO na sejmu MOS v Celju

2018-09-10 10:41:22

 

Letos bomo Roto izdelke predstavili kar na treh razstavnih prostorih.

 

V hali L izdelke za vodo in ekologijo, predvsem cistilne naprave, zbiralnike dezevnice, lovilnike olj in mascob, pa tudi vodohrame, crpalisca in zracne filtre iz nasega programa Ekoling. Roto tehnicno osebje bo predstavilo tudi novo aplikacijo za enostavnejse vzdrzevanje cistilnih naprav. V sredo ob 14h bomo organizirali strokovno izobrazevanje za projektante in komunale z naslovom “Kako ustrezno dimenzionirati cistilno napravo”. 
Pred halo L bomo na zunanjem razstavnem prostoru predstavili Roto izdelke za nautiko in vodne sporte. Letosnja novost je kompozitni motorni coln Roto 14, ki je bil premierno predstavljen prav vceraj na Norveskem. Pravtako bomo prvic predstavili modularne plavajoce pantone za kopalisca, marine in pristanisca. Ob zakljucku kajakaske sezone bomo izvedli tudi razprodajo kajakov in kanujev iz polietilena blagovne znamke RotoAttivo.
Na tretji ROTO sejemski stojnici najdete bogato ponudbo sezonskih izdelkov za vinogradnistvo, sadjarstvo, shranjevanje ozimnice in urejanje vrta. 

Obiscite ROTO na sejmu MOS v Celju in izkoristite sejemske ugodnosti. Vec na www.roto-group.eu