ROTO Group

 

ROTO je družinsko podjetje z več kot 60 letno tradicijo. Proizvodnja je organizirana v 4 državah, kjer v šestih tovarnah proizvajamo preko 4000 različnih plastičnih izdelkov v 6 blagovnih znamk, s katerimi je prisotno v 52 držav na vseh kontinentih.

V skupini ROTO ustvarjamo inovativne, tehnično dovršene, vrhunsko oblikovane ter uporabnikom in okolju prijazne plastične izdelke in rešitve.

ROTO obvladuje vse faze poslovnega cikla od izdelave orodij, razvoja in priprave materiala, proizvodnje izdelka, montaže, prodaje in marketinga, logistike ter poprodajnih storitev.

Podjetje ROTO v svojih laboratorijih v razvojnem centru vsak teden v razvije 2 nova izdelka. Nenehno širijo proizvodne kapacitete in uvajajo nove tehnologije, izdelke pa predstavljajo na 28 mednarodnih sejmih po vsem svetu.

ROTO je pionir in vodilno v Evropi na področju razvoja in proizvodnje čistilnih naprav in drugih izdelkov za ekologijo. V zadnjih dveh desetletjih so vgradili preko 20.000 rešitev za čisto in odpadno vodo v Evropi, Afriki, Aziji in Ameriki. 

ROTO je pomemben dobavitelj in razvojni partner velikim multinacionalnim koncernom, kjer predlagane rešitve v avtomobilski in navtični industriji pomenijo tudi razvojne preboje poslovnim partnerjem. Takšni izdelki so rezervoarji za tekmovalne in druge motocikle, tekmovalne jadrnice, komponente za električne avtomobile in letala itd.

Več si lahko ogledate v naši predstavitveni mapi.